Een frisse kijk
op financiële
dienstverlening

Waar bedrijfseconomische, organisatorische en financiële processen verbeterd moeten worden, kan een frisse kijk van buitenaf wel zo verhelderend zijn. Zo’n onafhankelijke blik van buitenaf leidt doorgaans sneller tot betere oplossingen op het gebied van financiën, organisatie en informatie.  PT Finance heeft daarvoor alle kennis, ervaring en professionals in huis. Expertise die we voor opdrachtgevers kunnen inzetten op project-, interim- of adviesbasis. 

We doen ons werk met passie en enthousiasme. Daarom zijn we goed in wat we doen. De uitdaging van ons vak zit ‘m in zaken voor elkaar krijgen. Nieuwe perspectieven bieden. Slimme oplossingen bieden. Iets teweeg te brengen. Dit vergt een combinatie van inlevingsvermogen, inventiviteit, motivatie en plezier in het werk. 

Met andere woorden: daadwerkelijke betrokkenheid. Het fundament bij al onze activiteiten. Waarbij we ons manifesteren als proactieve denkers én doeners: een essentiële voorwaarde om alle bedrijfseconomische kansen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers optimaal te benutten. 

Door onze ruime ervaring bij veel organisatietypen, variërend van multinational tot MKB zowel in de profit als in de not for profit sector, zijn wij in staat de specifieke problematiek en cultuur van uw organisatie snel eigen te maken. 

Om die reden is ook onze organisatiestructuur zeer resultaatgericht: plat, informeel en met korte lijnen. U doet direct zaken met één van de partners, zonder tussenkomst van een accountmanager. Een vast aanspreekpunt dus. Daarmee zorgen we tevens voor een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. 

Ontwikkeling van vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van onze dienstverlening in stand houden en steeds verder verbeteren. Wij zijn flexibele dienstverleners met een pragmatische, proactieve en ondernemende instelling. Zodoende blinken we niet alleen uit in meedenken, maar ook in meedoen. Onze frisse en informele aanpak werkt daarbij inspirerend en motiverend.

U kunt PT Finance inschakelen voor een breed scala aan diensten op het gebied van:

  • Interim management.
  • Bedrijfseconomisch en organisatieadvies.
  • Projectleiding en –uitvoering.