Congres PT Finance 20-jarig bestaan

Header PT 20 jaar
Op 1 april 2019 bestaat PT Finance 20 jaar! Dat vieren we tijdens ons congres op 28 maart. Tijdens ons congres over innovatie en ontwikkelingen kijken we onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg samen vooruit.


ben van der burg       utc-speakers-tomdaamen-750x480       Deborah Nas
  
  
  
       

Graag vieren we met u ons 20- jarig bestaan!

Op donderdagmiddag 28 maart van 13.00 tot 19.00 uur vindt ons congres plaats in het Patronaat in Tilburg. We proosten op ons jubileum, maar hebben méér voor u in petto! Tijdens ons congres kijken we onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg samen vooruit. 

Dagvoorzitter Ben van der Burg
Ben van der Burg, IT ondernemer en oud topschaatser, is gefascineerd door innovatie. Na zijn schaatscarrière specialiseerde hij zich in de digitale wereld en innovaties en verwezenlijkte hij diverse innovatieve start-ups. Met zijn originele denkwijze neemt hij ons deze middag mee in de menselijke mogelijkheden op digitaal, innovatief en sportief gebied.

Kansen en mogelijkheden door Tom Daamen
In de afgelopen 20 jaar hebben we al veel mooie ontwikkelingen mee mogen maken die ons de kans gaven om teinnoveren en scherp te blijven op de mogelijkheden die ze ons hebben gebracht. Dr. ir. Tom Daamen deed vanuit zijn rol bij de TU Delft veel onderzoek waarin grote veranderingen en ontwikkelingen een belangrijke rol speelden en maaktintegrale, gebiedsgerichte oplossingen voor stedelijke opgaven mogelijk. Hij neemt ons mee in de wereld die al zoveel veranderd is en laat zien wat het ons aan mogelijkheden heeft gebracht én nog steeds brengt.

Trendwatcher Deborah Nas
Maar we hebben méér! Grote ontwikkelingenen technologieën bieden ons namelijk allemaalkansen voor innovatie. Hoe signaleren we en benutten we deze kansen?We zitten middenin een tijdperk vol ontdekkingen. Ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken gaan ons leven nog meer veranderen. Hoe zetten we deze ontwikkelingen om in nieuwe kansen? Hoe kunnen bedrijven en organisaties deze tijdig signaleren en benutten? Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas deed voor ons speciaal onderzoek naar deze trends en verwachtingen. Deborah is een vernieuwer en acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business. Zij laat ons tijdens haar lezing grote kansen voor innovatie zien en geeft verhelderende inzichten. Zelf studeerde Deborah Industrieel Ontwerpen in Delft, waarna ze bij Philips en KPN, innovatieprojecten opzette in binnen- en buitenland. Ze helpt organisaties met transformatie, nieuwe producten en diensten en experimenteert met nieuwe businessmodellen voor een betere wereld.

Paneldiscussie met Ben van der Burg
Met de input van deze sprekers daagt Ben van der Burg aan de hand van stellingenenkele van onze relaties uit om hun mening te geven over de verwachtingen voor de komende jaren. Met zijn prikkelende observaties belooft dit een interessante paneldiscussie te worden! Aan deze paneldiscussie zullen onder andere Geurt van Randeraat, Wienke Bodewes, Jeanet van Antwerpen, Sabine Schoorl en Eelco Damen deelnemen.

Programma
13.00 - 14.00 Ontvangst met lunch
14.00 - 14.30 Opening door dagvoorzitter Ben van der Burg
14.30 - 15.15 Integrale, gebiedsgerichte oplossingen - Tom Daamen
15.15 - 16.00 Trends, innovaties en ontwikkelingen - Deborah Nas
16.00 - 16.30 Pauze
16.30 - 17.15 Paneldiscussie
17.15 - 18.00Afsluiting
18.00 - 19.30Borrel

Bent u er ook bij op donderdag 28 maart? We zien u graag bij het Patronaat in Tilburg!