logo sbohAanbesteding van hotel- en cateringservices

Voor Schola Medica heeft PT Finance de afgelopen maanden de aanbesteding van de hotel- en cateringservices georganiseerd.

Schola Medica is het opleidingscentrum van de SBOH, stichting beroepsopleiding huisartsen, gevestigd in Utrecht. Jaarlijks worden ca. 3.000 huisartsen en ouderen geneeskundigen in opleiding getraind in speciaal ontwikkelde vaak meerdaagse modules. Schola Medica beschikt hiertoe over een uitgebreid aantal zalen variërend van professionele onderwijs/praktijkruimten tot vergaderzalen en een auditorium.

PT Finance verzorgde voor Schola Medica de aanbesteding van hotel- en cateringservices voor al haar cursisten op basis van een breed palet van zowel bedrijfsrestauratieve voorzieningen als banqueting en diners. Daarbij realiseerde zij een optimale ontzorging van Schola Medica’s cursisten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor meer informatie neemt u contact op met Daniël Mutsaers, partner expertisegebieden Zorg en Facilitair, 06-21580395 of daniel.mutsaers@ptfinance.nl.