Propositie versteviging

 

Situatie

Assit Zorgfacilities wil voor haar opdrachten bij zorgrelaties de financiële (analyse) functie verbeteren.

Taak

Het streven naar samenwerking door aanvulling van de propositie van de dienstverlener met een financieel beheersmatige focus.

Uitvoering

Deze samenwerking resulteert in een financiële aanvulling van diverse producten namens de dienstverlener. Dat varieert van facility scans bij diverse zorginstellingen, kwalitatieve verbetering van de financiële beheertaak binnen de facilitaire organisaties van die zorginstellingen tot en met de ondersteuning bij de inrichting van joint ventures en/of facilitaire (re)organisaties.
Onze ondersteuning vindt veelal plaats in de functie van business control en (financieel) projectmanagement, gepositioneerd als een aanjager binnen de zorginstelling. Maar we organiseren ook creatieve out of the box sessies waarbij samen met zorginstellingen buiten de bestaande kaders wordt gezocht naar besparingspotentieel.

 Resultaat

Een permanent samenwerkingsverband met een kwalitatieve impuls van het financieel beheersmatig kader als aanvulling op de core propositie van de facilitaire dienstverlening. Dit leidt tot transparantie van de kwantitatieve performance waarop de basis voor de beoogde project-resultaten steunt.