LIOF/LHB

LHB_logo_middelDe opdracht die we voor de Brabantse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen (BHB, onderdeel BOM) hebben uitgevoerd, leidde in 2011 tot een opdracht voor LHB, de Limburgse evenknie van de BHB. Medio 2011 startten we met een adviesopdracht binnen LIOF met betrekking tot de opzet van procedures, processen en de planning- en controlcyclus van LHB.

Invulling rol investmentmanager

De  adviesopdracht is eind 2011 afgesloten en gecontinueerd met de invulling van de functie van investmentmanager. De investmentmanager werkt samen met de projectmanager investeringsvoorstellen uit, waarbij de eerste zich voornamelijk richt op de structurering, het toetsen van de participatiecriteria en het contractueel borgen van de (herstructurerings)doelstellingen. Met name in deze laatste rol is PT Finance in aanraking gekomen met diverse herstructureringsprojecten in de provincie Limburg.

 

PT heeft ons de afgelopen jaren uitstekend ondersteund in het bereiken van onze doelstellingen. De persoon die voor ons de rol van investmentmanager vervult is in staat creatief mee te denken in de business case om tot een haalbare oplossing te komen. Niet alleen financiële deskundigheid, maar ook de uitwerking daarvan in praktische en heldere overeenkomsten met onze samenwerkingspartners behoort tot zijn competenties.”
Rob van Midden- directeur LHB B.V.