Gemeente Den Haag

Voor de gemeente Den Haag heeft PT Finance uiteenlopende opdrachten verricht. In 2007 ondersteunde PT Finance - Bouw en Vastgoed de gemeente onder meer bij de juridische, financiële en fiscale structurering van de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Stationsbuurt-Oude Centrum en aansluitend bij de opzet en invulling van de financiële functie van dit samenwerkingsverband met Staedion.

Scala aan opdrachten

Gedurende de afgelopen jaren hebben we meerdere adviesopdrachten voor de gemeente uitgevoerd. Zo is een Handboek Samenwerkingsverbanden opgesteld voor de gemeente. Verder hebben we adviezen opgesteld voor de informatievoorziening van Aardwarmte Vof, de inrichting van de financiële beheersing binnen de afdeling Vastgoedmanagement en de exploitatieopzet met onderbouwing van de EFRO subsidieaanvraag voor de vernieuwing van de Haagse markt.

Interim-management

Onze dienstverlening bestaat ook uit interim-management. Zo hebben we op interim basis ondersteuning verleend bij de afdeling Vastgoedmanagement en bij het opzetten van de projectdossiers binnen de toenmalige afdeling DSO.

 

Ik werk al sinds enige jaren samen met PT Finance Bouw en vastgoed in diverse vastgoed- en grondexploitatieprojecten. Slagvaardig, snel, brede kennis en ervaring in het vakgebied en de professionaliteit zijn voor mij redenen van deze jarenlange, prettige samenwerking. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief."
drs. Henk Harms- Directeur Ontwikkeling & Realisatie DSO Gemeente Den Haag.