Amvest

Sinds 2004 mogen we Amvest tot één van onze belangrijke opdrachtgevers rekenen. In 2007 is een Raamovereenkomst gesloten met Amvest ten aanzien van de dienstverlening van PT Finance. PT Finance - Bouw en Vastgoed vult bij meerdere samenwerkingsverbanden waarin Amvest participeert de financiële functie in. Dit betreft onder meer de samenwerking met Kavel Vastgoed voor het project Westpolder-Bolwerk (de Gouden Buurten) in Lansingerland. Daarnaast werken we aan de projecten Vleuterweide in Utrecht en Stadionkwartier in Eindhoven. Ook project De Bincker met Boele Van Eesteren in Den Haag kan als voorbeeld worden aangehaald.

Andersoortige opdrachten

Naast het invullen van de financiële functie binnen de samenwerkingsverbanden voerden we de afgelopen jaren ook andersoortige opdrachten binnen de Amvest-organisatie uit. Zo hebben we de interne controle en risicobeheersingsmaatregelen ten behoeve van de compliance met SOX, de Code Corporate Governance en SAS70 vastgelegd. Bovendien ondersteunden we de afdeling Planning & control bij het opzetten en analyseren van portefeuillerapportages.


 

PT  Finance is een nuchtere, kritische en hands-on gesprekspartner met verstand van zaken en praktijkervaring in de vastgoedbranche."
drs. Tak Lam RA - financieel directeur Amvest Vastgoed B.V.